Kurs og medlemskap

Her kan du lese mer om hva som er inkludert i medlemskapet ditt og se noen av de spennende undervisningsvideoene. Velkommen!

 
Bli medlem her

Inkludert i medlemskapet

100+ Videos, kontinuerlig oppdatering, siste nytt fra forskningen, still spørsmål til trenere, prioritet til RiB live-kurs. Klikk på temaene nedenfor og se noen videoer!

Sport Performance

Et spennende kunnskapsområde som handler om hva som kreves for å kunne trene holdbart og samtidig prestere på sitt aller beste. Innsikt som utvikler hestesport.

Les mer

Menneskets kropp

Menneskets bevegelsesevne er unik, men også enormt kompleks, og det kreves forståelse for å utvikle spesifikke bevegelsesferdigheter.

Les mer

Hesten som atlet

Hester er fantastiske atleter med unike prestasjonsmuligheter, men samtidig også sårbare om de trenes feil. Med kunnskap blir trening mer målrettet.

Les mer

Hestens anatomi

Forståelse av hestens funksjonelle anatomi er viktig for alle ryttere, trenere og hesteeiere. God kunnskap som vi alle bør bruke i hverdagen.

Les mer

Rytterens innvirkning

Rytterens posisjon og balanse påvirker både hestens holdbarhet og prestasjon, og det er viktig å forstå hvordan et korrekt samspill kan utvikle. Ta del i det siste innen feltet.

Les mer

Trening uten hest

Med analytisk og målrettet trening uten hest kan ryttere forbedre sin balanse, utvikle sin ridning, øke trivselen og redusere risikoen for slitasje og skader.

Les mer

Ridning

Treningen uten hest gir store resultater når den tas med opp på hesteryggen og videreutvikles i samspill med hesten. Ridningen utvikler seg og vi blir bedre ryttere.

Les mer

Sprangrytter spesial 1

Sammen med Norges beste sprangrytter Therese S Henriksen viser Maria Terese sprangrytteres utfordringer og deres spesifikke behov for trening uten hest.

Les mer

Sprangrytter spesial 2

Norges beste sprangrytter Therese viser eksempler på hvordan hun håndterer sine utfordringer på hesteryggen. En spennende innblikk i en topprytters trening.

Les mer