Kurs og medlemskap

Her kan du lese mer om hva som er inkludert i medlemskapet ditt og se noen av de spennende undervisningsvideoene. Velkommen!

 
Bli medlem her

Høstkampanje!

Bli en rytter i balanse og prestere bedre! Opprett en konto og få tilgang til over 100 videoer og treningsmateriell, som virkelig utvikler deg som rytter. Spar opp till 1 100 kr med ett årlig medlemskap eller velge et mer fleksibelt medlemskap uten bindingstid. 

Hjertelig velkommen til RiB Academy!

Inkludert i medlemskapet

100+ Videos, kontinuerlig oppdatering, siste nytt fra forskningen, still spørsmål til trenere, prioritet til RiB live-kurs. Klikk på temaene nedenfor og se noen videoer!

Sport Performance

Et spennende kunnskapsområde som handler om hva som kreves for å kunne trene holdbart og samtidig prestere på sitt aller beste. Innsikt som utvikler hestesport.

Les mer

Menneskets kropp

Menneskets bevegelsesevne er unik, men også enormt kompleks, og det kreves forståelse for å utvikle spesifikke bevegelsesferdigheter.

Les mer

Hesten som atlet

Hester er fantastiske atleter med unike prestasjonsmuligheter, men samtidig også sårbare om de trenes feil. Med kunnskap blir trening mer målrettet.

Les mer

Hestens anatomi

Forståelse av hestens funksjonelle anatomi er viktig for alle ryttere, trenere og hesteeiere. God kunnskap som vi alle bør bruke i hverdagen.

Les mer

Rytterens innvirkning

Rytterens posisjon og balanse påvirker både hestens holdbarhet og prestasjon, og det er viktig å forstå hvordan et korrekt samspill kan utvikle. Ta del i det siste innen feltet.

Les mer

Trening uten hest

Med analytisk og målrettet trening uten hest kan ryttere forbedre sin balanse, utvikle sin ridning, øke trivselen og redusere risikoen for slitasje og skader.

Les mer

Ridning

Treningen uten hest gir store resultater når den tas med opp på hesteryggen og videreutvikles i samspill med hesten. Ridningen utvikler seg og vi blir bedre ryttere.

Les mer

Sprangrytter spesial 1

Sammen med Norges beste sprangrytter Therese S Henriksen viser Maria Terese sprangrytteres utfordringer og deres spesifikke behov for trening uten hest.

Les mer

Sprangrytter spesial 2

Norges beste sprangrytter Therese viser eksempler på hvordan hun håndterer sine utfordringer på hesteryggen. En spennende innblikk i en topprytters trening.

Les mer

Johanna Due-Boje

I dette kurset får vi følge den svenske landslagsrytter i dressur, Johanna Due-Boje, på nært hold. Vi studerer en analyse av henne både på bakken og på hesteryggen.

Les mer

Rytteranalyse

Lær deg å analysere og forstå RiB-metoden. Først ut i serien er den talentfulle svenske dressurrytteren Nellie Liljegren som forteller om hvordan hun jobber med sine traverer.

Les mer

Treningsverktøy

Når du trener riktig etter RiB-metoden, trengs en rekke verktøy. På dette kurset viser Maria Terese hvordan du bruker dem for å få optimale resultater.

Les mer

Ryttaranalyse 2

Emma Kåberg er den neste rytteren i vår serie om å analysere og forstå RiB-metoden. Emma forteller om hvordan hun selv jobber med sine ulike utfordringer.

Les mer

Treningsprogram Balanse

God balanse er viktig for å kunne prestere, og for å utvikle mer holdbare hester og ryttere. I dette kurset finner du alt du trenger for å trene din balanse.

Les mer

RiB-trener spesial

Dette kurset er for deg som er trener og vil vite mer om hvordan du kan bruke RiB-metoden i undervisning. Maria Terese og Johanna Due-Boje forteller om RiB-trening.

Les mer